Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko kropan hellävaraiseen ja kivuttomaan käsittelyyn. Tällöin koko keho saadaan tasapainoitettua ja kivut häviämään tai ainakin helpottamaan. Hoito on kivuton, eikä siinä niksautella tai runnota hoidettavaa. Oireen hoidon sijaan keskitytään löytämään kivun lähde.

Kalevalainen jäsenkorjau on vanha, suomalaisiin kansanparannusmenetelmiin perustuva hoitomuoto. Koulutus kestää kolme vuotta. Kaikki nimikkeen saaneet kalevalaiset jäsenkorjaajat löydät täältä

Hoidoistani on ollut apua mm. selkäkipuihin, niska-hartia jumeihin, käsien puutumiseen, lapsien kasvukipuihin, vauvojen koliikin, jännityspäänsäryn, migreenin, jäätyneen olkapään ja skolioosin hoidossa. Ennen leikkausta kannattaa kokeilla kalevalaista jäsenkorjausta, mikäli vaivaa ei saada poistumaan tai helpottumaan, niin ainakin leikkauksesta toipuminen usein nopeutuu.

Jokaisella hoitokerralla käsitellään koko tuki- ja liikuntaelimistö jalkapohjista kallonpohjaan saakka, joten hoitoon on syytä varata aikaa 1,5-2h. Kropan virheasennot korjataan käyttämällä apuna asiakkaan luonnollisia liikeratoja. Kun kireydet saadaan pois, niin myös aineenvaihdunta, verenkierto, kudosnestekierto ja hermotoiminta saadaan luonnolliseen tilaansa.

Tekemäni kalevalainen jäsenkorjaus ei ole rinnastettavissa enkelihoitoihin tai muuhun näkymättömään voimaan. Niille on oma paikkansa, mutta mun tekemään kalevalaiseen jäsenkorjaukseen ne eivät liity.

Hoitoon kuuluu haastattelu, jossa pyritään selvittämään kehon taustaa ja jopa vuosien takaisia vaivojen syitä.

Mikäli kehossasi on tulehdusta, joka ilmenee turvotuksena, kuumotuksena tai kipuna suosittelen kokeilemaan muurahaissalvaa.

Jäsenkorjauksen jälkeen on syytä ottaa muutama päivä rauhallisesti. En suosittele myöskään saunomista muutamaan päivään jäsenkorjauksen jälkeen.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä on muurahaissalva?

Mitä tapahtuu kalevalaisessa jäsenkorjauksessa?

Perinnesalvojen tarina