Mistä löydän kalevalaisen jäsenkorjaajan?

Mistä löytää lähimmän kalevalaisen jäsenkorjaajan? 

Kaikki kalevalaiset jäsenkorjaajat ja kisällit löytyvät kansanlääkintäseuran osaajaluettelosta


Nimikettä kalevalainen jäsenkorjaaja saa käyttää vain kolme vuotisen koulutuksen käynyt, ison määrän hoitoja tehnyt ja näyttökokeesta läpi päässyt henkilö. Kisällit ovat toisen vuoden opiskelijoita, heillä on monesti hyvä ote hommaan, mutta harjoitushoitojen ajan edullisempi hinnasto. Ensimmäisen vuoden opiskelijoita listalta ei löydy, mutta hyvällä tuurilla sellaisen saattaa pongata oman seudun puskaradiosta.
Ja sitten on vielä mestarit, jotka ovat tehneet todella monta hoitoa, käyneet seurantakoulutuksissa ahkerasti ja ovat muutenkin alansa huippuja.Kenen luokse kannattaa mennä?

Joillakin paikkakunnilla on useampi osaaja ja toisaalta ehkä myös lähialueelta tai työmatkan varrelta löytyy osaajia. 

Käyn itse säännöllisen epäsäännöllisesti kalevalaisessa jäsenkorjauksessa. Itse suosin sellaisia jäsenkorjaajia, jotka ovat keskittyneet vain kalevalaiseen jäsenkorjaukseen tai heillä on sen lisäksi yksittäisiä hoitomuotoja, jotka ehkä tukevat kalevalaista jäsenkorjausta. Yksistään kalevalaisella jäsenkorjauksella päästään todella hyvään hoitotulokseen, enkä näe syytä miksi siihen pitäisi sekoittaa montaa eri hoitomuotoa. Toisaalta jos valikoimissa on monta eri hoitomuotoa, onko henkilö ehtinyt riittävästi opiskelemaan kalevalaista jäsenkorjausta?

Jokainen voi itse muodostaa toki oman mielipiteensä ja kaikki jotka ovat nimikkeen saaneet ovat käyneet saman koulutuksen :). 

Jokainen jäsenkorjaaja on erilainen ja hoitokokemus voi erota paljonkin eri kalevalaisen jäsenkorjaajan tekemänä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä on muurahaissalva?

Mitä tapahtuu kalevalaisessa jäsenkorjauksessa?